Nuohooja

Etsimme osaavaan joukkoomme nuohoojaa. Työtehtäviisi kuuluvat mm. tulisijojen- ja savuhormien nuohous, ilmastoinnin puhdistus- ja huoltotyöt sekä hormisaneeraukset. Työtehtävät voivat olla hyvinkin monipuoliset ja täsmentyvät valittavan henkilön mukaan.

Tarjoamme sinulle monipuolisen työn ja mahdollisuuden saada lisä-/ täydennyskoulutusta, mikäli kaikki palvelut eivät ole sinulle ennestään tuttuja tai haluat kehittyä työssäsi entisestään. Asiakaspalvelumme hoitaa pääsääntöisesti töiden vastaanoton ja sopimisen, jolloin sinä voit keskittyä mahdollisimman hyvin oman työsi ja asiakkaiden palvelun hoitoon ilman ylimääräisiä keskeytyksiä.

Odotamme sinulta vähintään nuohoojan ammattitutkintoa tai -pätevyyttä. Tehtävä edellyttää hyvää suomen kielen taitoa sekä asiakaspalveluhenkisyyttä. Omaat hyvät valmiudet ottaa käyttöön tarvittavan asiakashallinnan ohjelmiston. Sinulla tulee olla vähintään B-ajokortti.

Olet myös tervetullut keskustelemaan vaihtoehdoista, mikäli sinulla on jo entuudestaan oleva asiakaskunta, mutta olet kyllästänyt aikaa vievien hallinnollisten töiden hoitoon ja haluisit mieluummin toimia suorittavan työn parissa.

Mikäli kiinnostuit mahdollisuudesta, älä epäröi ottaa yhteyttä.

Lisätietoja: Petri Tanhuanpää, petri.tanhuanpaa@enspalvelu.fi tai 040 590 7995