Nuohooja

Etsimme osaavaan joukkoomme nuohoojaa. Työtehtäviisi kuuluvat ensisijaisesti tulisijojen- ja savuhormien nuohous, mutta työ voi sisältää myös esim. ilmastoinnin puhdistus- ja huoltotöitä sekä hormisaneerauksia. Työtehtävät voivat olla hyvinkin monipuoliset ja täsmentyvät valittavan henkilön mukaan. Nuohoustyöt sijoittuvat Kanta-Hämeen ja Keski-Uudenmaan alueille.

Tarjoamme sinulle viihtyisän työympäristön sekä monipuolisen työn ja mahdollisuuden saada lisä-/ täydennyskoulutusta, mikäli kaikki palvelut eivät ole sinulle ennestään tuttuja tai haluat kehittyä työssäsi entisestään. Asiakaspalvelumme hoitaa pääsääntöisesti töiden vastaanoton ja sopimisen, jolloin sinä voit keskittyä mahdollisimman hyvin oman työsi ja asiakkaiden palvelun hoitoon ilman ylimääräisiä keskeytyksiä.

Odotamme sinulta vähintään nuohoojan ammattitutkintoa tai -pätevyyttä. Tehtävä edellyttää hyvää suomen kielen taitoa sekä asiakaspalveluhenkisyyttä. Omaat hyvät valmiudet ottaa käyttöön tarvittavan asiakashallinnan ohjelmiston. Sinulla tulee olla vähintään B-ajokortti.

Meillä voit työskennellä myös yrittäjänä. Olet tervetullut keskustelemaan vaihtoehdoista, mikäli haluaisit mieluimmin toimia yrittäjänä, mutta silti olla osana osaavaa ENS-tiimiämme ja päästä työskentelemään monipuolisten palveluiden parissa, vakaassa toimintaympäristössä.

Mikäli kiinnostuit mahdollisuudesta, älä epäröi ottaa yhteyttä.

Lisätietoja: Petri Tanhuanpää, petri.tanhuanpaa@enspalvelu.fi tai 040 590 7995